Navigatie

Basis pizzadeeg

Artikel 1 van 1

Het volgende pizzadeegrecept is perfect voor pizza's te bakken in de Chadwick oven:

Voor 5 tot 6 pizza's

Ingrediënten

  • 500 gr bloem type "0"
  • 350 ml handwarm water
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel suiker
  • 1 zakje (7gr) gist

Bereidingswijze

  1. Doe de bloem, zout en suiker met een beetje water in een kom. Zet de mixer aan om middelmatige snelheid, voeg de rest van het water en gist toe tot een deegbal. Kneed het deeg nog vijf tot tien minuten en laat het deeg een uur rusten onder een vochtige doek op een warme plek.
  2. Maak deebolletjes van 160gr en laat deze nog een keer rusten. Rol de deegbolletjes uit tot een dunne plak, beleg deze met tomatensaus en lekkere ingediënten.
  3. Schep met de bijgeleverde Chadwick pizzaschep de pizza op en schuif hem in de oven. Doe de klep weer dicht en laat de pizza bakken.
  4. Kijk na 2 minuten in de Chadwick oven en draai eventueel de pizza voor een nog mooier bakresultaat.
  5. Haal de pizza er op tijd uit en geniet van deze zelfgebakken pizza!!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

© 2016 - 2019 Kooklust | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel